Fasadmålning Solna

Fasadmålning Solna

Är du i behov av hjälp med fasadmålning i Solna med omnejd? Bland våra tjänster hittar du bland annat utvändigt måleri, vilket framför allt inkluderar målning och underhåll av fasader på olika typer av byggnader. Denna tjänst passar därmed perfekt för dig som vill fräscha till fasadens färg eller helt byta färg på huset. Fasadmålning bidrar till att du både skyddar och förlänger hållbarheten på ditt hus samtidigt som ett nymålat hus ger ett snyggt intryck.

Vårt företag har över 20 års erfarenhet inom utvändigt måleri, vilket gör att vi kan hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar.

Välkommen till Törnbloms Måleri AB!

Törnbloms Måleri AB är är ett nygammalt företag med över 20 års erfarenhet inom traditionellt måleri. Vårt företag bedrivs av tredje generationens målare. Vi är framför allt aktiva i Stockholm och angränsande kommuner och städer, bland annat Solna.

Med vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå på vårt arbete samt värna om det förtroendet som varje enskilt uppdrag innebär. På Törnbloms Måleri AB ser vi måleri som det hantverk det är. Därför utövar vi yrket med precision, passion och skicklighet.

Våra tjänster

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och omfattande kunskap kan vi erbjuda det mesta inom branschen. Våra tjänster inkluderar bland annat fasadmålning, invändigt måleri, fönstermålning samt tapetsering med mera.

Inget arbete är för stort eller litet för oss, vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Johan Törnbloms Måleri AB

BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

070-308 69 38

johan@tornblomsmaleri.se

Fasadmålning Solna