Målerifirma nyproduktion Nacka

Målerifirma nyproduktion Nacka

Är du i behov av hjälp med målning av en nyproduktion från en målerifirma i Nacka med omnejd? Vare sig det gäller målning inomhus eller utomhus, fönstermålning eller tapetsering så har vi lösningen för just er. Inom företaget har vi en ambition att skapa en god relation till varje individuell kund, därigenom kan vi skräddarsy arbetet för att hitta den ultimata lösningen för just er. På så sätt uppnår vi goda resultat utifrån era önskemål och behov.

Oavsett om du målar om husets fasad, fönsterkarmar eller väggarna i ett rum kommer målningen bidra till positiva effekter. Utvändigt måleri bidrar till att skydda från väder och vind. All typ av målning gynnar det visuella, det som målas kommer bli mer visuellt tilltalande. En annan stor fördel är att man optimerar och förlänger hållbarheten, oavsett vad det är man målar om.

Har ni några frågor gällande vår målerifirma eller vårt arbete är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss.

Välkommen till Törnbloms Måleri AB!

Törnbloms Måleri AB är är en nygammal målerifirma med över 20 års erfarenhet inom traditionellt måleri. Vårt företag bedrivs av tredje generationens målare. Vi är framför allt aktiva i Stockholm och angränsande kommuner och städer, bland annat Nacka.

Med vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå på vårt arbete samt värna om det förtroendet som varje enskilt uppdrag innebär. På Törnbloms Måleri AB ser vi måleri som det hantverk det är. Därför utövar vi yrket med precision, passion och skicklighet.

Våra tjänster

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och omfattande kunskap kan vi erbjuda det mesta inom branschen. Våra tjänster inkluderar bland annat utvändigt och invändigt måleri, tapetsering, målning av nyproduktion och mycket mer.

Inget arbete är för stort eller litet för vår målerifirma, vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Johan Törnbloms Måleri AB

BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

070-308 69 38

johan@tornblomsmaleri.se

Målerifirma nyproduktion Nacka