Tjänster

Med 20 års erfarenhet av traditionellt måleri erbjuder vi tjänster inom invändig målning, utvändig målning, fönstermålning och tapetsering. Vi erbjuder alla våra tjänster till såväl privatpersoner som till företag och föreningar. Kontakta oss idag för ett möte och en kostnadsfri offert.

Hitta målare nära dig!

Om ditt företag, bostadsrättsförening eller du som privatperson behöver hitta en målare nära dig så är vi rätt företag för er! Vi arbetar i hela Storstockholm och kan hjälpa er på kort varsel eller för planerade arbeten. Vi utför bland annat arbeten Huddinge, Tyresö, Bromma och Ekerö.

Fönstermålning

Fönsterbågar och fönsterkarmar behöver underhåll för att optimera hållbarheten. Genom att måla dem skyddas de från väder och vind, samtidigt som de blir visuellt tilltalande. Vi har 20 års erfarenhet av fönstermålning och strävar alltid efter att uppnå det resultat ni önskar.

Utvändig målning

Dags att måla om huset? Det fixar vi! Att underhålla fasaden har flera fördelar, det skyddar och förlänger hållbarheten samtidigt som det ger ett snyggt intryck. Med 20 års erfarenhet av fasadmålning hjälper vi dig att uppnå det resultat ni önskar.

Invändning målning

En uppfräschning av ytskikten kan göra stor skillnad för helheten. Våga testa en ny färg på väggarna, fräscha upp tak och snickerier eller varför inte köra på en läcker tapet. Vare sig det gäller lägenheter, lokaler, trapphus, kontor eller andra utrymmen så har vi lösningen för just er. Med våra 20 år i branschen är vår ambition att överträffa era förväntningar.

Tapetsering

Vi kan förändra utseendet och känslan helt i ett rum genom tapetsering. När det kommer till att tapetsera ett rum krävs ett grundligt förarbete för att resultatet ska hålla en hög nivå. Vi har den kunskap som krävs för att göra ett bra arbete. Givetvis har vi även all utrustning som behövs.

Microcement

Vi är stolta över att nu kunna erbjuda applicering av microcement. Microcement är ett material som läggs i flera tunna skikt på önskade ytor. Slutresultatet är en slitstark och fogfri betongyta som ger ett modernt och industriellt intryck. Microcement har flera användningsområden, bland annat används det i badrum, på bänkskivor, väggar och golv.

En fördel med microcement är att det kan appliceras direkt på olika ytor, vilket innebär att man slipper riva ut till exempel kakel, klinker eller bänkskivor. Har du frågor och funderingar om microcement tveka inte att kontakta oss.

Hitta till oss
BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

Kontakta oss via telefon:

070-308 69 38