Fönstermålningar Solna

Fönstermålningar Solna

Är du i behov av hjälp med fönstermålningar i Solna med omnejd? Bland våra tjänster hittar du både invändigt och utvändigt måleri, vilket dels innefattar fönstermålningar. Denna tjänst passar därmed perfekt för dig som vill fräscha till fönstrens färg eller helt byta färg fönsterkarm och -båge.

Genom fönstermålning kan du optimera både hållbarheten och livslängden på dina fönsterkarmar, fönsterbågar och fönsterspröjs. Dessutom skyddas dina fönster från både väder och vind. Fönstermålning bidrar också till att dina fönster blir visuellt tilltalande. Du kan genom fönstermålning fräscha upp den redan befintliga färgen eller ge fönstren ett helt nytt utseende genom att välja en helt ny färg.

Vårt företag har över 20 års erfarenhet inom måleri, vilket gör att vi kan hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar.

Välkommen till Törnbloms Måleri AB!

Törnbloms Måleri AB är är ett nygammalt företag med över 20 års erfarenhet inom traditionellt måleri. Vårt företag bedrivs av tredje generationens målare. Vi är framför allt aktiva i Stockholm och angränsande kommuner och städer, bland annat Solna.

Med vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå på vårt arbete samt värna om det förtroendet som varje enskilt uppdrag innebär. På Törnbloms Måleri AB ser vi måleri som det hantverk det är. Därför utövar vi yrket med precision, passion och skicklighet.

Våra tjänster

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och omfattande kunskap kan vi erbjuda det mesta inom branschen. Våra tjänster inkluderar bland annat utvändigt och invändigt måleri, fönstermålning samt tapetsering med mera.

Inget arbete är för stort eller litet för oss, vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Johan Törnbloms Måleri AB

BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

070-308 69 38

johan@tornblomsmaleri.se

Fönstermålningar Solna