Utvändig målning Täby

Utvändig målning Täby

Är du i behov av hjälp med utvändig målning i Täby med omnejd? Vare sig det gäller träpanel, fasadputs, plåt eller annan typ av fasad så har vi lösningen för just er.

Vår utvändiga målning inkluderar framför allt målning och underhåll av fasader på olika typer av byggnader. Denna tjänst passar därmed perfekt för dig som vill fräscha till fasadens färg eller helt byta färg på huset. Utvändig målning av fasader bidrar till att man både skyddar och förlänger hållbarheten på huset samtidigt som ett nymålat hus ger ett snyggt intryck.

Vårt företag har över 20 års erfarenhet inom utvändig målning, vilket gör att vi kan hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar.

Välkommen till Törnbloms Måleri AB!

Törnbloms Måleri AB är är ett nygammalt företag med över 20 års erfarenhet inom traditionellt måleri. Vårt företag bedrivs av tredje generationens målare. Vi är framför allt aktiva i Stockholm och angränsande kommuner och städer, bland annat Täby.

Med vårt arbete inom utvändig målning riktar vi oss till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå på vårt arbete samt värna om det förtroendet som varje enskilt uppdrag innebär. På Törnbloms Måleri AB ser vi måleri som det hantverk det är. Därför utövar vi yrket med precision, passion och skicklighet.

Våra tjänster

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och omfattande kunskap kan vi erbjuda det mesta inom branschen. Våra tjänster inkluderar bland annat invändig och utvändig målning, tapetsering och mycket mer.

Inget arbete är för stort eller litet för oss, vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Johan Törnbloms Måleri AB

BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

070-308 69 38

johan@tornblomsmaleri.se

Utvändig målning Täby