Invändig målning Ekerö

Invändig målning Ekerö

Är du i behov av hjälp med invändig målning på Ekerö eller i dess omnejd? Vare sig det gäller lägenheter, lokaler, trapphus, kontor eller andra utrymmen så har vi lösningen för just er.

Invändig målning innefattar bland annat väggmålning, målning av snickerier och tak med mera. Ifall du investerar i den här typen av uppfräschning av ytskiktet kommer det göra en stor skillnad för helheten av rummet och även hela hemmet. Ett rum kan få ett helt nytt intryck genom att måla om väggar och tak i en snygg färg.

Vårt företag har över 20 års erfarenhet som målare i Ekerö, vilket gör att vi kan hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar.

Välkommen till Törnbloms Måleri AB!

Törnbloms Måleri AB är är ett nygammalt företag med över 20 års erfarenhet inom traditionellt måleri. Vårt företag bedrivs av tredje generationens målare. Vi är framför allt aktiva i Stockholm och angränsande kommuner och städer, bland annat Ekerö.

Med vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå på vårt arbete samt värna om det förtroendet som varje enskilt uppdrag innebär. På Törnbloms Måleri AB ser vi måleri som det hantverk det är. Därför utövar vi yrket med precision, passion och skicklighet.

Våra tjänster

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och omfattande kunskap kan vi erbjuda det mesta inom branschen. Våra tjänster inkluderar bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och mycket mer.

Inget arbete är för stort eller litet för oss, vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Johan Törnbloms Måleri AB

BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

070-308 69 38

johan@tornblomsmaleri.se

Invändig målning Ekerö