Målare Bromma

Söker du efter en pålitlig och professionell målare i Bromma? Då har du kommit till rätt ställe! Törnbloms måleri är det självklara valet när det gäller målningstjänster i Bromma och när liggande områden. Med vårt erfarna team av målare och vår höga kvalitétsstandard kan du vara säker på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar. 

Komplett måleri i Bromma för alla typer av målarjobb

Våra målningstjänster är omfattande och anpassade för att möta alla dina behov. Vi utför målning av både inomhus- och utomhusytor, inklusive väggar, tak, golv, fönster och dörrar. Oavsett om du vill är ute efter att måla ett enskilt rum, eller ett helt hus är vi redo att hjälpa dig oavsett storlek på projektet.

Som professionella målare i Bromma är vi stolta över att använda kvalitativa samt miljövänliga färger och material, allt för att säkerställa att ditt projekt blir gjort på ett hållbart sätt och estetiskt tilltalande. Vi har även expertisen om olika färgval, ytskydd och design för att skapa den perfekta atmosfären i hemmet eller på kontoret för företaget.

Anlita oss som privatperson, företagare eller BRF för:

 

 

Invändig målning

Exempelvis innerväggar, trapphusmålning, målning av källare, kontorsanpassning m.m.

Tapetsering

Vi jobbar med all typ av tapetsering efter era önskemål

Utvändig målning

Bromma är en förort med väldigt stor variation av fastigheter. Detta leder till att vi utför utvändig målning på villor, radhus, komersiella byggnader men även större byggnader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förutsättningslös & Gratis offert!

 

Kontakta Törnbloms måleri idag för pålitlig och professionell målning i Bromma. Få en kostnadsfri offert och låt oss förvandla ditt hem eller företag!

Kontakta oss nedan:

 

eller mejl

Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan!

Kontaktformulär

Nöjd-Kund-Garanti

Vad betyder detta för dig?

» Du får 2 års garanti på utfört måleriarbete års garanti på utfört måleriarbete

» Du har rätt till en opartisk besiktningen

» Trygghet att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av oss eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg

Våra tidigare projekt i Bromma

före bild - Målat badrum i bromma

Åt en tidigare kund i Bromma hjälpte vi till med en badrumsrenovering i from av att applicera microcement. Denna lösning börjar att bli mer och mer populär eftersom att den ger fogar/kanter mellan golv och väggar en mer en mer enhetlig känsla. Ofta slippar man även riva ut tidigare inredning i form av kakel, klinker m.m.

Måla Badrum?

Det finns färger som är anpassade till badrum, vilket vi gärna berättar mer om om ni hör av er till oss!

 

Microcement badrum
Förebild - dörrmålning i Bromma

Målning av ytterdörr

Vi tar oss som sagt an större samt mindre projekt. Här har vi under 2022 utfört målning av ytterdörr i Bromma. Målning och uppfräschning av ytterdörrar är ett väldigt bra sätt att ge hela huset ett lyft, samtidigt som man förlänger livslängden.

efterbild - dörrmålning i bromma Måla dörr bromma efter

Trapphusmålning i Bromma

Under 2021 fick vi förtroende att utföra en större inomhusmålning av trapphus, i linje med de önskemål som fanns om design. Vi är väldigt måna om att var tydliga i vår projektledning, så att ni som beställare vet vad ni kan förvänta er när det kommer till:

  • Tidsplan – Ni får en tydlig bild av vad vi beräknar när det kommer till tidsåtgång för olika moment längst vägen och framförallt när vi kan slutföra projektet.
  • Offert/kostnader – Ni får en tydlig men ”lätt att förstå” offert inledningsvis och sedan en mer utförlig kalkyl efter att vi gjort en mer djupgående förstudie och inspektion.
  • Kommunikation – Ni har en och samma kontaktperson som finns med från start för frågor och för att hålla er uppdaterade med tiden.

trapphusmålning i bromma

 

Tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ta hjälp av erfarna målare i Bromma!

Hitta till oss
BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

Kontakta oss via telefon:

070-308 69 38