Målare Ekerö

Letar du efter en pålitlig målare på Ekerö? Vi på Törnbloms Måleri har över 20 års erfarenhet av att leverera högkvalitativt målarjobb i Ekerö och närliggande områden.

Vårt kontor finner ni på Bryggavägen 131 D i Ekerö. Vi välkomnar privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målare Ekerö

Låt oss bevisa för er varför vi är det självklara valet för uppfyllandet av dina drömmar och projekt.

Kontakta oss idag för gratis rådgivning eller en kostnadsfri offert!

Ring till oss direkt på:

eller mejl

Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan!

Kontaktformulär

Detta kan du anlita oss som målare till

Invändig målning

Målning inomhus eller invändigt i Ekerö rör det sig ofta om målning av väggar och tak, både för villor/lägenheter men även kontor samt trapphus. Om just ditt projekt är något annorlunda så vill vi gärna höra mer!

Tapetsering

Vi utför även tapetsering och finns med hela vägen från att ta bort tidigare tapet till att tapetsera ny till perfektion.

Utvändig målning

Vi kan även utföra målning av fastigheter i form av villor/lägenheter åt privatpersoner eller större bostadshus åt BRF-er. Här arbetar vi med fasadmålning och målar väggar samt fönster, i stort sett allt som rör fasader.

Microcement

Något som får oss att sticka ut från andra målare i Ekerö är att vi även kan applicera microcement på väggar och tak, vilket man ofta gör i badrum men även till bänkskivor. Med microcement får man en modern betongyta utan fogar och enhetlig övergång från exempelvis golv till vägg.

Vad är fördelen med microcement?

Microcement kan sättas direkt på en mängd olika ytor, alltså kan man slippa riva ut kakel och klinker, vilket gör det till en smart och billig lösning för att renovera badrum. Kontakta gärna oss om ni har några fler funderingar kring microcement i Ekerö!

Nöjd-Kund-Garanti

Vad innebär garantin för dig som konsument?

» Två års garanti på utfört måleriarbete

» Opartisk besiktning

» Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.

Genom denna extra trygghet tillförsäkras kunden att ett eventuellt bristfälligt arbete åtgärdas.

 

Våra tidigare målningsprojekt i Ekerö

Fasadmålning ekerö före

I Ekerö hjälpte vi till en familj med en fristående villa med ett traditionellt målarjobb avseende fasaden. Önskemålet var att få en mer unik fasadmålning med ränder på väggarna. Vi utförde även fönstermålning samt målning av dörrar.

fasadmålning ekerö efter
måleri ekerö Före bild

För detta huset i ett radhusområde i Ekerö kommun fick vi förtroende att sätta ny och fin färg på väggar och arbetat med målning av balkong. Arbetet ger fasaden en längre livslängd och starkare mot väder och vind!

måleri ekerö efter bild referens

Under sommaren 2022 har vi gett en ny och fin touch på fasaden för denna fristående villan. Färgvalet blev från House Philia, vilket vi tidigare arbetat med som vi kan få att fungera väldigt bra även för fasader.

Tack vare vår erfarenhet behärskar vi hela målningsprojekt och kan agera totalentreprenad, så att ni själva slipper ha kontakt med flera olika företag. En kontaktperson som hjälper er att styra hela projektet.

fasadmålning ekerö med nordsjö färg

 

Tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ta hjälp av erfarna målare i Ekerö!

Hitta till oss
BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

Kontakta oss via telefon:

070-308 69 38