Målare Huddinge

Om du letar efter en professionell och pålitlig målare i Huddinge, behöver du inte leta längre! Törnbloms Måleri är ditt lokala måleriföretag som har specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa målartjänster i Huddinge och dess omgivningar. 

 

Med vår erfarenhet, kompetens och engagemang för att leverera enastående resultat har vi blivit det självklara valet för måleriuppdrag i området.  När det gäller att hitta en pålitlig målare är det viktigt att välja ett företag med erfarenhet och kunskap om lokalmarknaden.

Törnbloms Måleri tar emot arbeten i Huddinge och har gjort det i flera år, tack vare gott rykte, högkvalitativa målartjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att vara ett av de ledande måleriföretagen i området och med vår erfarenhet förstår vi de unika behoven och kraven som kommer med inomhus samt utomhusmålning. 

Målare Huddinge

Nöjd-Kund-Garanti

Vad innebär garantin för dig?

» 2 års garanti på utfört måleriarbete

» Besiktning från opartisk del

» Eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av oss eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.

Detta skapar en extra trygghet till dig att eventuella brister åtgärdas.

 

Få svar på dina frågor

Varför vänta? Låt oss bli din pålitliga målare i Huddinge och se ditt projekt ta form med våra erfarna målare!

Kontakta Törnbloms Måleri idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss förvandla ditt hem eller företag med vår högkvalitativa målningstjänst.

 

Kontakta oss:

 

Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan!

Kontaktformulär

Varför ska du anlita oss som måleri i Huddinge?

Vi som målare har den rätta utbildningen, kompetensen och inte minst erfarenhet som krävs för att utföra alla typer av målningsjobb, oavsett vilken typ av jobb det avser.

Vårt team är också väl medvetet om att tid är värdefullt för våra kunder, och vi arbetar snabbt och effektivt för att slutföra våra projekt i tid och inom budget. Därmed kan du vara säker på att du får en proffsig och pålitlig service om du anlitar Törnbloms Måleri.

Kompletta målartjänster i Huddinge

Vi tar oss an alla typer av målningsprojekt, från mindre uppdrag som att måla om ett rum till större projekt som att måla en hel fastighet. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar och leverera resultat som är av högsta kvalitet.

Målare fönster

Om du vill bevara skönheten och hållbarheten hos dina fönsterbågar och fönsterkarmar är det viktigt att ge dem regelbundet underhåll. En effektiv och kostnadseffektiv metod för att skydda dem från väder och vind samtidigt som de förbättras visuellt är att måla dem. Hos oss på Törnbloms Måleri har vi över 20 års erfarenhet av fönstermålning och vårt mål är alltid att uppnå de resultat som du önskar.

Hur ofta behöver man måla runt fönster?

I regel något oftare än fasadmålning, därmed rekommenderar vi att man målar kring sina fönster från var femte till tio år. Däremot kan man alltid göra en god bedömning genom att själv inspektera och undersöka sina fönster.

Vi är specialiserade på fönstermålning och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att ge dina fönsterbågar och fönsterkarmar den omsorg de förtjänar. Exempelvis kan vi hantera jobb på högre höjder, eller i mer obekväma lägen. Vi förstår att varje fönster är unikt och kräver särskild uppmärksamhet när det gäller att välja rätt färger, ytskydd samt tekniker för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Vi förstår också vikten av att anpassa vårt arbete efter dina önskemål och förväntningar. Vi lyssnar noga på dina behov och kommer med förslag och råd baserat på vår erfarenhet. Vårt mål är att uppnå de resultat som du önskar och att överträffa dina förväntningar när det gäller fönstermålning.

Projekt

Fasadmålning i Huddinge

Målad villa i Svart färg i Huddinge
För vår kund i Huddinge var ute efter att modernisera fasaden och valde därför ett lite mörkare färgval. Arbetet innefattade fasadmålning för väggar och undertak. Detaljer såsom lister och karmar för fönster och garageport.
Målad villa i Svart färg i Huddinge från höger

 

Ta kontakt med oss idag och låt oss bevisa varför vi är det självklara valet för dig som letar efter en pålitlig och professionell målare i Huddinge.

Hitta till oss
BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

Kontakta oss via telefon:

070-308 69 38