Målare Tyresö

Om du letar efter en professionell målare i Tyresö, så är vi på Törnbloms Måleri det företag du behöver vända dig till. Med lång erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativt måleriarbete är Törnbloms Måleri det självklara valet som målare i Tyresö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kostnadsfri & förutsättningslös offert

Kontakta Törnbloms måleri idag för era funderingar kring målning i Tyresö. Få en kostnadsfri offert och låt oss påbörja förvandlingen av ditt hem eller företag!

Kontakta oss nedan:

 

eller mejl

Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan!

Kontaktformulär

Varför välja Törnbloms Måleri?

Expertis

Vi är experter inom vårt område. Våra medarbetare består av välutbildade och erfarna målare som är skickliga för olika typer av arbeten samt användning av olika färgtyper. Oavsett om det gäller inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering eller färgsättning, så sitter vi på den rätta kunskapen samt kompetensen som krävs för att leverera ett perfekt resultat varje gång.

Hållbara alternativ

Vi använder endast högkvalitativa material och produkter för att säkerställa ett hållbart och långvarigt resultat. Vi arbetar också med miljövänliga alternativ i alla led för att minimera påverkan på miljön och göra det säkert för både dig och din familj.

Service

När du anlitar Törnbloms Måleri kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig service. Vi strävar alltid efter att vara  punktliga, pålitliga och att hålla de vi lovar. Anlitar man oss ser vi till att arbeta noggrant och effektivt för att slutföra projektet inom överenskommen tid och budget, utan att kompromissa på kvaliteten.

En annan fördel med att välja oss på Törnbloms är att vi har ett ständigt kundfokus. Alla kunder och projekt är unika. Era önskemål och behov är viktiga för oss för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dig bäst. Tack vare vår erfarenhet kan vi även ge er goda råd och rekommendationer för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Garanti

Vi erbjuder ”Nöjd-Kund-Garanti”, för att du som beställare ska känna sig trygg och vara säker på att jobbet blir utfört fackmannamässigt rätt. Läs mer om detta nedan!

Nöjd-Kund-Garanti

Vad betyder detta för dig?

» Du får 2 års garanti på utfört måleriarbete års garanti på utfört måleriarbete

» Du har rätt till en opartisk besiktningen

» Trygghet att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av oss eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg

Projekt i Tyresö

målning av villa i Tyresö

Målning av Villa

Nyligen har Törnbloms färdigställt ett imponerande projekt där de har målat fasaden av en villa i Tyresö. Villaägaren kontaktade Törnbloms efter att ha hört talas om deras tidigare arbete och ville att de skulle hjälpa till att förnya fasaden på deras hem.

Törnbloms-teamet satte igång med projektet genom att först noggrant undersöka villans fasad för att säkerställa att allt skulle vara förberett och klart för målningsprocessen. De arbetade sedan tillsammans med villaägaren för att bestämma den perfekta färgen och finishen för fasaden.

När projektet var klart inspekterade Törnbloms fasaden för att se till att allt var på plats och att villaägaren var nöjd med resultatet. Slutprodukten var en vacker och elegant fasad som var i perfekt skick.

 

Hur ofta behöver man måla om hus?

Ungefär var 5-10 år beroende på material, väderförhållande och hur välskött arbete som sker löpande samt hur väl utfört den tidigare husfasadmålningen är gjord.

Vi på Törnbloms lämnar garantier på våra målarjobb och kan även garantera att det blir utfört med perfektion.

Tips på hur du förlänger livslängden

För att förlänga livslängden på din husmålning och minska behovet av att måla om det, finns det några användbara tips att följa.

  • Utför regelbunden rengöring av fasaden och ta bort smuts och mossa kan hjälpa till att förhindra att målningen slits och behöver ommålas.
  • Ta professionell hjälp när du väl målar. Det kan skilja sig mycket i själva utförandet och tekniker när man målar som kan vara avgörande i hur länge färgen håller. Målar man själv, kan det även vara så att man nöjer sig trots att det eftersom att arbetet kan vara tidskrävande och fysiskt ansträngande.
  • Välj rätt, kvalitativa och hållbara färger. Billigare alternativ tenderar att inte stå emot väder och vind lika bra.

Villa som målats om i Tyresö

Vi finns här för era frågor eller om ni är i behov av rådgivning.

Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver en pålitlig och professionell målare i Tyresö.

Hitta till oss
BRYGGAVÄGEN 131 D
178 51 Ekerö

Kontakta oss via telefon:

070-308 69 38